Og Rosa Hvit Lilla Peep Toe Rosa Hæl Kjole Stiletto Sko Fest Grønn Shangyi Kveld Kvinners Sandaler qxAZBB

Bokelskere.no bruker informasjonskapsler (cookies). Kontor Plattform Komfort Uk4 Høst Rtry Nyhet Vinter Eu36 Patent Kvelden Bryllup Kle Uformell Lær Støvler Lær Us6 Karriere Fest Cn36 Våren Kvinners qw77xBnYRX

Mote Flats Punkt Kontor Skinn Grønt Hq7zWwB Mote Flats Punkt Kontor Skinn Grønt Hq7zWwB Mote Flats Punkt Kontor Skinn Grønt Hq7zWwB Mote Flats Punkt Kontor Skinn Grønt Hq7zWwB Mote Flats Punkt Kontor Skinn Grønt Hq7zWwB Mote Flats Punkt Kontor Skinn Grønt Hq7zWwB

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren har brukt fem år på bakgrunnsforskning og tilrettelegging av denne boken. Mer enn 1000 sitater som "beviser" at fredsprosessen er en farse, er inkludert i teksten. Han mener at i virkeligheten er dette en "fordelingspolitikk" der Israel bit for bit blir beskåret, inntil statens arabiske naboer setter inn nådestøtet. Han mener å ha avslørt de virkelige intensjonene i den arabiske og islamske verden, mens han åpenbarer dramaet i lys av "Muren" som er omtalt i bibelske profetier. Han mener at det ikke skal bli noen varig fred før etter Harmageddon, og det slaget kan være mye nærmere enn de fleste våger å forestille seg.

Omtale fra forlaget

En vekter på muren er forpliktet til å advare byens innbyggere om den kommende faren. Forfatteren av «Muren», Ramon Bennett, er en velkjent vekter og blåser med stor iver i basunen . men vil folk høre lyden? Dette er en bok med stor slagkraft. Budskapet proklamerer åndelige sannheter mens den drøfter «freden» i Midtøsten. De virkelige intensjonene i den arabiske og islamske verden blir avslørt, mens forfatteren åpenbarer dramaet i lys av «Muren» som er omtalt i bibelske profetier: « De har ført mitt folk vill og sagt:«Fred!» - enda det ikke er noen fred. Når folket bygger en vaklevoren mur, se da stryker de den over med kalk.» (Esekiel 13:10). Fem år har gått med til bakgrunnsforskning og tilrettelegging av denne boken. Mer enn 1000 sitater som beviser at «fredsprosessen» er en farse . er inkludert i teksten. Han viser oss at i virkeligheten er dette en «Fordelingsprosess» der Israel blir beskåret bit for bit inntil statens arabiske naboer setter inn nådestøtet. En mengde informasjon er inkludert på disse sidene: informasjon som CNN og andre nyhetsmedia bevisst velger å ikke melde; informasjon som Det Hvite Hus, USAs utenriksdepartement, CIA og andre helst ikke vil at du, leseren, skal vite. Inkludert er også informasjon om de mengder av masseødeleggelsesvåpen som fins på lagre hos de arabiske nasjonene og Iran, ment for å bruke mot Israel. Mer enn nok våpen til å gjøre slutt på alt liv på jorden. Det er ikke, og skal ikke bli noen varig fred før etter Harmageddon, og det slaget kan være mye nærmere enn de fleste våger å forestille seg. Ramon Bennett er en internasjonal bibellærer, historiker og politisk analytiker: Han reiser over store deler av verden og deler sin kunnskap og forståelse av skriften. Han og hans hustru, Zipporah, er israelske statsborger og har bodd i Jerusalem siden 1980. Bennetts bøker har alle blitt bestselgere, og de har funnet ivrige lesere i mer enn 100 land.

Bokdetaljer

Forlag Kabb

Utgivelsesår 2000

Format Kassett

ISBN13 9788278848920

EAN 9788278848920

Omtalt sted Israel

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til Fritid Blomst Platåsko Kvinners Skli Pers Kiler Kaffe Hæler Hunpta Høye 5vgPnxg med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Bunnen Qin Sko X Snø Svart Varme Fritid Tykke Støvler Kvinners nnTFwXq1xf Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Andre utgaver


Grønt Punkt Kontor Skinn Flats Mote
Punkt Kontor Mote Flats Skinn Grønt